Coaching

Ben je een community gestart, of wil je er eentje starten, en loop je vast?
Wij helpen je graag verder!


Je bent de afgelopen jaren druk bezig geweest met het starten van een community. Je bent er van overtuigd dat ‘kerk zijn’ op een andere manier moet worden vormgegeven. Je zit vol ideeën en je weet anderen te enthousiasmeren. Ook ben je een ‘hands on’ type. Handen uit de mouwen en gaan. Je hebt diverse boeken over church planting en missionair kerk zijn gelezen en je bent gewoon aan de slag gegaan.
Je ziet en denkt in mogelijkheden. Je houd er van om iets nieuws te starten. Je bent een tikkeltje (?) eigenwijs en zal niet snel om hulp vragen, tenslotte moet het niet zo moeilijk zijn, toch?

Het begin was veelbelovend, maar na een tijdje viel het tegen. De echte doorbraak waarop je had gehoopt is uitgebleven. De mensen van het eerste uur zijn afgehaakt. En waar jij nog mogelijkheden ziet, zien de mensen om je heen alleen maar beren op de weg. Ook heb je gemerkt dat het lastig is om het te combineren met je baan en gezin.


Herken jij je in het volgende?

  • je ziet weinig of geen resultaat van datgene wat je doet
  • je twijfelt of zo’n community wel kan lukken
  • je hebt het idee dat je er alleen voor staat
  • je voelt je niet gewaardeerd om wie je bent
  • je bent moe en uitgeblust
  • voor je gevoel kun je geen kant meer op

Het verlangen om op een andere manier kerk te zijn is er nog steeds. Inmiddels is er ook geen weg terug, je ziet jezelf niet zoals voorheen gewoon in de kerk zitten.
Deze situatie is onhoudbaar. Het heeft een negatief effect op je gezin en je geloofsleven. Er moet iets veranderen.

‘Maar wat dan?’ vraag je jezelf af.


Wil jij je droom nog niet opgeven?

Wil je weer perspectief krijgen, zodat je verder kunt met datgene waartoe jij je geroepen weet? Of wil je gewoon even ‘sparren’ met iemand die jou begrijpt?

Neem de eerste stap en boek een gratis sessie of ontvang de gratis tips.

Gratis tips