Alpha

Lijkt het je interessant om met anderen in gesprek te gaan over levensvragen en op een eigentijdse manier meer te leren over het christelijk geloof? Overweeg dan Alpha!
Op Alpha ontdek je de basis van het christelijke geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Een Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen:

  • Inleiding
    Elke week wordt er tijdens de inleiding een thema van het christelijk geloof behandeld, zoals: ‘Is er meer’, ‘Wie is Jezus?’ of ‘Bidden, waarom en hoe?’.
  • Kleine groep
    Daarna ga je uit elkaar in kleine groepen. Daar praat je door over het onderwerp van de ochtend. Je kunt hier al je vragen stellen en natuurlijk je mening delen!
  • Lunch
    Tijdens de lunch heb je alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen.

Benieuwd?
Van harte welkom! We organiseren Alpha bij interesse, dus laat even van je horen.

We hebben voor de zondagochtend gekozen zodat het makkelijk in te passen is in je agenda. Ouders met (jonge) kinderen zijn ook welkom – we zorgen voor een leuke ochtend voor hen zodat jij/jullie ontspannen in gesprek kunnen.

Ook internationale gasten zijn welkom – er zal in ieder geval een groepje in het Engels met elkaar praten en ook de video’s zijn Engels (Nederlands ondertiteling). Meer info hier.

Wij (de initiatiefnemers) zijn een drietal stellen/gezinnen die een paar jaar geleden in Gouda zijn komen wonen. Het lijkt ons leuk om mensen te ontmoeten die ook bezig zijn met levens- en/of geloofsvragen.

Neem contact op met ons via onderstaand formulier.
Nog meer informatie kun je vinden op https://alpha-cursus.nl/over-alpha/.

Aanmelden