Alpha

Op Alpha ontdek je het christelijke geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Een Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen:

  • Inleiding
    Elke week wordt er tijdens de inleiding een thema van het christelijk geloof behandeld, zoals: ‘Wie is Jezus?’ of ‘Bidden, waarom en hoe?’.
  • Kleine groep
    Daarna ga je uit elkaar in kleine groepen. Daar praat je door over het onderwerp van de ochtend. Je kunt hier al je vragen stellen en natuurlijk je mening delen!
  • Lunch
    Tijdens de lunch heb je alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen.

Benieuwd?
Van harte welkom om bij de eerste Alpha-bijeenkomst aan te schuiven! Daarna kun je bepalen of het wat voor jou is.

De cursus vindt plaats op 12 zondagochtenden, tussen 15 januari 2023 en de meivakantie. We starten om 10:15, inloop vanaf 10:00 uur.

We hebben voor de zondagochtend gekozen zodat het makkelijk in te passen is in je agenda. Ouders met (jonge) kinderen zijn ook welkom – we zorgen voor een leuke ochtend voor hen zodat jij/jullie ontspannen in gesprek kunnen.

Ook internationale gasten zijn welkom – er zal in ieder geval een groepje in het Engels met elkaar praten en ook de video’s zijn Engels (Nederlands ondertiteling). Meer info hier.

Geef je op bij Erik Visser via onderstaand formulier of bel +31649260836 voor meer informatie. Graag voor 2 januari, ivm voorbereidingen.
Nog meer informatie kun je vinden op https://alpha-cursus.nl/over-alpha/.

Aanmelden