Ons aanbod

Missionair leven, waar begin ik?

Leer de basisprincipes van een missionaire levensstijl en hoe je eenvoudig kunt starten. We zoomen in op de betekenis van discipelschap, de missie van God, Jezus en de Kerk, missionair discipel zijn en missionaire familie.

Duur: 4 sessies


Waardevolle relaties

Jezus had drie waardevolle relaties waar hij zijn tijd over verdeelde. Zijn relatie met de Vader, zijn leerlingen en met mensen die hem nog niet kenden. Ontdek hoe jij dezelfde balans kunt toepassen.

Duur: 4 sessies


Wie doet er mee?
Jezus nodigde de discipelen uit om met hem op te trekken en als het ware zijn geestelijke familie te vormen. In dit traject leer waarom het het belangrijk is om je leven te delen met anderen en hoe je ze kunt uitnodigen.

Duur: 4 sessies


Ik ben geen evangelist!

In dit traject kijken we hoe je op een manier die bij jou past kunt uitreiken naar mensen om je heen die Jezus (nog) niet kennen. Je leert het principe van persoon van vrede.

Duur: 4 sessiesVisie en Roeping

Leer hoe je kunt ontdekken wat jouw, door God gegeven, visie is en voor welke rol God je roept om aan die visie invulling te geven.

Duur: 4-6 sessiesHoe hou ik het vol?

Familie, gezin, vrienden, werk, studie en ook nog missionair zijn? Hoe houd ik alle ballen in de lucht, zonder op te branden?

Duur: 4-6 sessiesIdentiteit

Wanneer je Christen wordt ontvang je een nieuwe identiteit. Deze nieuwe identiteit heeft twee kanten. De ene kant bepaalt wie je bent en de andere definieert jouw verantwoordelijkheid om God in de wereld te vertegenwoordigen. In dit traject leer je te leven en handelen vanuit je nieuwe identiteit.

Duur: 4-6 sessies


Missionair leven met (jonge) kinderen

[in ontwikkeling]

Een nieuwe cultuur

Missionair leven is niet alleen het aanpassen van de (kerkelijke) structuur. Wij geloven dat de cultuur misschien wel belangrijker is. Leer hoe je een cultuur van missionair discipelschap kunt creeren.

Duur: 4 sessies


Oude vormen in een nieuw jasje

Om een omgeving te creeren waar missionair discipelschap centraal staat is het behulpzaam om een sctructuur te hebben die dat ondersteund. Wat kunnen we leren van de eerste  gemeente uit Handelingen?

Duur: 4 sessies


Luisteren naar God

Wij geloven dat God nog steeds spreekt. Leer in dit traject om af te stemmen op God en welke barrieres er in de weg kunnen staan om dit te doen.

Duur: 4 sessies


Leiding geven

Hoe geef je leiding aan een missionair initiatief? En hoe zorg je er voor dat jij jezelf vermenigvuldigt in anderen. We kijken naar vier fases leiderschap en discipelschap.

Duur: 4 sessies


Geestelijk ouderschap

Een belangrijk aspect van leiding geven is de bereid van de leider om zijn of haar leven te openen om als een geestelijk ouder geestelijke kinderen te discipelen, ongeacht hoe oud je bent in natuurlijke zin.

Duur: 4 sessies


Hoe start je een missionaire community of een huiskerk?

Ontvang praktische handvatten hoe je kunt starten met een missionaire community of huiskerk. Waar moet je op letten?

Duur: 4-6 sessies


Discovery Bible Study

Een Discovery Bible Study (DBS) stelt mensen in staat de Bijbel te lezen en te ontdekken wat deze tegen hen te zeggen heeft.

Je leert hoe je een DBS kunt faciliteren.

Duur: 4 sessiesMissionair leven als ondernemer

[in ontwikkeling]

ONS AANBOD

Hieronder vind je een overzicht van de standaard coachings thema's. Klik op de titel of op de button onder aan de pagina om contact met ons op te nemen.

ONZE TARIEVEN

Coaching Type        Individueel     Echtpaar   Groep (max 4)

Sessie duur                  45 min            60 min              75 min

Prijs per sessie*            €50,--             €75,--               €99,--

Prijs per persoon*         €50,--            €37,50              €24,75  

*) Stepping-stones is niet btw plichtig, dus alle genoemde prijzen zijn zonder btw.

Sportlaan 33, 2806 HA GOUDA


info@stepping-stones.nl


www.stepping-stones.nl
 

+31 (0)6 24 76 50 46

Twitter

Facebook

Instagram

Stichting Stepping-stones

KvK: 24462300

RSIN: 820818574

Bank: NL55 RABO 0150 8320 28